Címke:befőzés

A legjobb természetes tartósítási eljárások: ha nem akarsz befőzni, így is sokáig eláll a zöldség, gyümölcs

Sokan vannak, akiknek a befőzés gondolata a nagyi konyhájában eltöltött hosszú órák, a gőzölgő üvegek és a...

Olcsó receptek 2000 forint alatt: a befőzés alapjai – lekvárok

2000 forintból ebéd vagy vacsora 4 főre? Nem lehetetlen: sorozatunkban olyan recepteteket mutatunk, amelyek ennyiből kijönnek. Az...

Miből lehet lekvárt főzni? 5 különleges recept ínyenceknek

A lekvárfőzés olyan, mint a pálinka. Bármiből elkészíthető, ami a kertben terem és nem akarjuk, hogy pocsékba...

Immunerősítő, segíti az emésztést és isteni likőr, mi az? Siess, most kell begyűjteni

Az üzletekben fél liter kerül 3-4 ezer forintba, pedig ezt az egészséges és különleges likőrt otthon is...

Kimchi alaprecept: koreai csípős savanyúság fillérekből

A magyar konyhában is fontos helyet foglalnak el a savanyúságok, és nincs ez másként Koreában sem: a...

Fermentálás otthon: amit még most érdemes eltenni 

A fermentálás a legegyszerűbb tartósítási technika, amelyet otthon is könnyűszerrel elvégezhetünk, ráadásul fillérekből. Elnézve a bolti vagy...

Hogyan kell jól dunsztolni, hogy biztosan sokáig elálljon a lekvár vagy a szörp? 4 kipróbált módszer

Benne vagyunk a nyárban, ilyenkor már javában tart a befőzés. Jellemzően az eperrel kezdődik a szezon, aztán...

Horror áron a magyar eper – hol vehetjük olcsóbban?

Elindult a szabadföldi eperszezon, most juthatunk a legolcsóbban a gyümölcshöz. Sajnos, még így sokkal drágább, mint tavaly:...
Nyitólap
Kihez forduljak?
Ügyfélszolgálat
Hírlevél