NyitólapFizetési problémák

Fizetési problémák

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a számlák elöntenek minket, és nem tudjuk melyiket is fizessük. Bízunk abban, hogy idővel talán meg tudjuk oldani. No, de mit is csináljunk? Ezt vesszük most végig, hogy minél kevésbé legyen fájdalmas a tartozások kezelése.

Adó, illeték, járulék

Sokunknak a legfélelmetesebb szavak között szerepelnek a fentiek. Pedig hidd el, rengeteg lehetőség van a megnyugtató megoldásra.

Lakbér

Az albérlet kifizetésének elmaradása folyamatos fenyegetettség érzetet ad. Azonban itt sem dughatjuk a fejünket a homokba. Magánember, cég, vagy önkormányzat? Mondjuk, hogy mit csinálj.

Közművek

Gáz, áram, víz, csatorna. Nem érdemes zsonglőrködni és csúszni a befizetéssel, mert az csak nekünk lesz több kiadás a végén. Sorra vesszük, mit kell csinálni, ha bajban vagy.

Banki tartozások

Bár a bankok igen erős érdekérvényesítéssel bírnak, egyet ne felejtsünk: nekik is az a céljuk, hogy a tartozásunkat visszafizessük. Vegyük végig, mit csináljunk, ha bajba kerültünk!

Mobil, TV és egyéb előfizetések

Internet, mobil, TV, Netflix. Ezekre a kényelmi szolgáltatásokra gyakran úgy tekintünk, mint állandó, kötelező kiadásokra. De tényleg mindegyikre szükségünk van?
Nyitólap
Kihez forduljak?
Ügyfélszolgálat
Hírlevél