NyitólapEszközök és kalkulátorok

Eszközök és kalkulátorok

Élelmiszer, munka, nyugdíj, rezsi – eszköztárunkban megtalálod azokat a kalkulátorokat, melyekkel minden fontos anyagi kérdésre választ kaphatsz.

Kalkulátoraink nagyon könnyen használhatóak. Segítségükkel megtervezheted kiadásaidat, bevételeidet és azt is, hogyan és min tudsz spórolni. Megtudhatod, mennyi lehetne a nyugdíjad, mennyit drágultak ételeink, mit tehetsz, ha munkanélküli lettél. Keresőink pedig segítenek például abban, hol találsz hatósági áras tűzifát.

Kalkulátorok

Álláskeresési járadék kalkulátor

Nem mindegy, hogy mennyi lesz az álláskeresési járadékod, ha elveszted a munkád. Itt ki tudod számolni, hogy mennyi ideig kaphatsz álláskeresési járadékot és mennyi ideig.

Felmondási idő és végkielégítési kalkulátor

Tudni szeretnéd, hogy melyik lesz az utolsó munkanapod, ha elveszíted az állásodat? És végkielégítés jár neked? Mi azt is megmondjuk, hogy mennyi.

Étel áremelkedés kalkulátor

Egyes ételek hozzávalói sokkal jobban megdrágultak, mint másoké. Jó tudni, melyik lett túl drága.

Olcsó étel áremelkedés kalkulátor

Már az az étel sem olcsó, amit eddig annak hittél. Kalkulátorunk bebizonyítja.

Élelmiszer áremelkedés kalkulátor

Számold ki, mennyivel fizetsz többet legalapvetőbb élelmiszereidért!

Nyugdíj kalkulátor

Számold ki mennyivel lenne több a nyugdíjad a svájci indexálás bevezetésével!

Keresők

Tűzifa kereső

A rezsiemelés, az áram és a gáz drágulása miatt sokan igyekeznek részben vagy teljesen fával megoldani a fűtést. Nézd meg hol juthatsz kedvenyézes áron fához!

Foglalkoztatási osztály kereső

Nem tudod, hol kell intézned az álláskeresési járadékod? Hogy kihez fordulhatsz tanácsért? Melyik járási, vagy kerületi foglalkoztatási osztályhoz tartozol, ők hol vannak és mikor vannak nyitva?

Letölthető nyomtatványok

Munkavállaló rendes felmondás – Minta

Felmondanál, de nem tudod, hogy mit írjál? Itt egy minta, ami alapján 2 perc és meg is vagy.

Tudásbázisok

Fizetési problémák

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a számlák elöntenek minket, és nem tudjuk melyiket is fizessük. Bízunk abban, hogy idővel talán meg tudjuk oldani. No, de mit is csináljunk? Ezt vesszük most végig, hogy minél kevésbé legyen fájdalmas a tartozások kezelése.

Munkanélküliség

Bárkivel előfordulhat, hogy munka nélkül marad. Akár maga mond fel, akár elbocsátják. Összeszedtünk minden információt és tippet, amire szükséged lehet ebben a helyzetben.

Tűzifa

A modern fűtési rendszerek elterjedése óta nem volt annyira népszerű a téma, mint most az energiaválság miatt....
Nyitólap
Fiókod
Fórum
Hírlevél