NyitólapEszközök és kalkulátorok

Eszközök és kalkulátorok

Élelmiszer, munka, nyugdíj, rezsi – eszköztárunkban megtalálod azokat a kalkulátorokat, melyekkel minden fontos anyagi kérdésre választ kaphatsz.

Kalkulátoraink nagyon könnyen használhatóak. Segítségükkel megtervezheted kiadásaidat, bevételeidet és azt is, hogyan és min tudsz spórolni. Megtudhatod, mennyi lehetne a nyugdíjad, mennyit drágultak ételeink, mit tehetsz, ha munkanélküli lettél. Keresőink pedig segítenek például abban, hol találsz hatósági áras tűzifát.

Kalkulátorok

Mi mennyit ér Európában? Kalkulátor

Németországban háromszor annyi kenyeret lehet venni a családi pótlékból, mint itthon. Vajon mennyivel él jobban egy lengyel pedagógus az ottani tanári bérből? És melyik országban kell a legkevesebbet dolgozni 120 Big Macért? Nézd meg mekkora különbségek lehetnek a jövedelmek és árak tekintetében! Hasonlítsd össze, hogy mi mennyit ér Európában!

A nagy kiadásfigyelő

Már meg is tetted az egyik legfontosabb lépést: időt szánsz arra, hogy átgondold az anyagi helyzeted. Hosszúnak tűnhet minden kérdésre válaszolni, de hidd el, megéri! A végére nagyon sokat fogsz tanulni saját magadról, anyagi lehetőségeidről, és még arra is választ találhatsz, hogyan tudsz több pénzt félretenni.

Te a szegénységi küszöb felett élsz? – Kalkulátor

Egy felmérés szerint a lakosság negyede nem jön ki a hó végén. Másik negyede pedig csak nehézségek árán. Tehát a magyarok több mint fele nem keres annyit, hogy gond nélkül kijöjjön a hó végén. Átlagos életszínvonalra eleget csak a lakosság 10 százaléka keres. Számold ki kalkulátorunkkal, te hova tartozol: a bevételeid elérik a szegénységi küsz

Álláskeresési járadék kalkulátor

Nem mindegy, hogy mennyi lesz az álláskeresési járadékod, ha elveszted a munkád. Itt ki tudod számolni, hogy mennyi ideig kaphatsz álláskeresési járadékot és mennyi ideig.

Felmondási idő és végkielégítési kalkulátor

Tudni szeretnéd, hogy melyik lesz az utolsó munkanapod, ha elveszíted az állásodat? És végkielégítés jár neked? Mi azt is megmondjuk, hogy mennyi.

Étel áremelkedés kalkulátor

Egyes ételek hozzávalói sokkal jobban megdrágultak, mint másoké. Jó tudni, melyik lett túl drága.

Olcsó étel áremelkedés kalkulátor

Már az az étel sem olcsó, amit eddig annak hittél. Kalkulátorunk bebizonyítja.

Élelmiszer áremelkedés kalkulátor

Számold ki, mennyivel fizetsz többet legalapvetőbb élelmiszereidért!

Nyugdíj kalkulátor

Számold ki mennyivel lenne több a nyugdíjad a svájci indexálás bevezetésével!

Keresők

Támogatáskereső

Nézd meg, jár-e Neked támogatás! Sok olyan segítség elérhető, amiről talán még nem is hallottál. Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat az állami vagy önkormányzati támogatásokat, amikre jogosult lehetsz. Válaszd ki, hogy mire lenne szükséged, mi pedig megmutatjuk, mire vagy jogosult!

Kihez forduljak?

Iskolakezdési támogatásra van szükséged? Nem tudod, hogy kihez fordulhatsz élelmiszerért? Vagy egészségügyi problémákban segítő kézre van szükséged? Mi összeszedtük a magyarországi állami, önkormányzati és civil szervezeteteit, akik neked kínálhatnak támogatást.

Akcióvadász

Rengeteget spórolhatunk, hogyha az akciós termékeket választjuk, amikor csak lehet. De lehetetlen lenne mindig minden bolt, minden aktuális kedvezményét fejben tartani. Ebben segítünk most neked.

Külföldi munkakeresés

A hivatalos oldalakon túl vannak olyan weboldalak és facebook csoportok, amik kifejezetten ország, vagy munkatípus specifikusan ajánlanak munkát. Ezekből szedtünk össze jó párat.

Foglalkoztatási osztály kereső

Nem tudod, hol kell intézned az álláskeresési járadékod? Hogy kihez fordulhatsz tanácsért? Melyik járási, vagy kerületi foglalkoztatási osztályhoz tartozol, ők hol vannak és mikor vannak nyitva?

Letölthető nyomtatványok

Munkavállaló rendes felmondás – Minta

Felmondanál, de nem tudod, hogy mit írjál? Itt egy minta, ami alapján 2 perc és meg is vagy.

Tudásbázisok

Fizetési problémák

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a számlák elöntenek minket, és nem tudjuk melyiket is fizessük. Bízunk abban, hogy idővel talán meg tudjuk oldani. No, de mit is csináljunk? Ezt vesszük most végig, hogy minél kevésbé legyen fájdalmas a tartozások kezelése.

Munkanélküliség

Bárkivel előfordulhat, hogy munka nélkül marad. Akár maga mond fel, akár elbocsátják. Összeszedtünk minden információt és tippet, amire szükséged lehet ebben a helyzetben.

Tűzifa

A modern fűtési rendszerek elterjedése óta nem volt annyira népszerű a téma, mint most az energiaválság miatt....
Nyitólap
Kihez forduljak?
Ügyfélszolgálat
Hírlevél