A Kifli.hu havi nettó egy milliós fizetést ígér futárainak. A cég ezzel próbálja 500-ról 600-ra növelni futárai számát. A plusz pénz a délutáni és hétvégi extra műszakokért járhat.

1 milliós fizetés futárként? Lehetséges!

Akár egymillió forint fölé is tornázhatják havi nettó bérüket a Kifli.hu futárai, ha délutáni és hétvégi pluszmunkát vállalnak – írja a HVG.hu. Ezt a bért tehát új bónusz rendszerével kínálja a cég.

„A futárok túránként átlagosan 12 címet teljesítenek, személyes kapcsolatot teremtve a Kifli és a vásárlóink között. Most a megbecsülésünk jeléül a futárok nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a „vendéglátós hétvége” kihívást”

– mondta Kristóf Péter last-mile managert.

A Kifli.hu még idén 100 munkatárssal bővítené a jelenleg 500 fős futár-állományt. Ha tetszik az ajánlat, és vállalnád a munkát, nem árt bírni a koránkelést. A futárok ugyanis jellemzően reggel 5-kor kezdik a műszakot.

A Kifli.hu a cseh Rohlik Group tulajdonában álló magyar vállalkozás. A 2022. április 30-án zárult 2021-es üzleti évében 24,63 milliárd forintos forgalmat ért el az előző évi 14,26 milliárdos után. Az üzemi és az adózott eredménye viszont egyaránt 5 milliárd forint fölötti mínuszt mutatott, derül ki az Opten cégadataiból a 444.hu cikke szerint. Az éves eredménybeszámolóból az is látszik, hogy a 2021-2022-es üzleti évben a teljes személyi jellegű ráfordítás – ez nemcsak a bruttó bér, benne vannak a járulékok is – 1,758 milliárd forint volt. A cégnek 221 alkalmazottja van, ami fejenként átlagosan évi 7 956 986, azaz havi 663 ezer forintos személyi jellegű kiadást jelent.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Tanácsra lenne szükséged? Kérdezd a Hóvégét!

Keresd a Tanácsot kérek! menüpontot és kérj tőlünk online segítséget! Már kipróbáltad az összes kalkulátorunkat, végignézted a támogatáskeresőt is, mégis maradtak benned kérdések? Valami...

Mit mond a jogász az autószerelő felelősségéről? Ezt kell tudnod, ha már régóta vársz a kocsidra

Milyen esélyeink vannak, amikor az autószerelő hosszabb ideje szereli az autónkat, mégis mindig vissza kell vinni? Többszöri próbálkozásra is előjön valamilyen hiba, pedig a...

Fontos határidők járnak le pénteken: nem szavazhatsz, ha ezt elfelejted jelezni

Június 9-én, egy napon tartják a magyarországi önkormányzati és az európai parlamenti (EP) választást. Szavaznánk, de június 9-én nem ott leszünk, ahol lakunk? Igyekezzünk,...