Kamasznak ajándékozni egyszerű, megkérdezed, megmondja, megveszed – mindenki boldog! Ja, hogy ez most nem játszik? Nem gond, mutatunk pár megfizethető holmit.

Kisgyereknek kellene ajándék? Itt írtunk egy kis segítő cikket.

Fejhallgató, fülhallgató, mini hangszóró, power bank extrával

Az se baj, ha már van a háznál, egy plusz darab ezekből mindig jól jön. Túl személytelen?  Nem, ha van benne egy kis extra: nézelődj itt!  Fej- és fülhallgatót, zsebméretű hangszórót és a többit rengetegféle színben, egyedi dizájnnal szerezhetsz be a MOJO-tól. A termékek kortárs hazai alkotók bevonásával készültek, sokfélék, karakteresek, viszont teljesen megfizethetők.

És akkor az árak. Power bank 2500 forinttól kapható (drágábbat nem is igen láttunk), fülhallgató szintén, a fejhallgató és a hangszóró 3500 forinttól kezdődik.

Nem unalmas ruházat

Öltözködés, pff. tinédzser nélkül tinédzsernek vásárolni nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Ebben a webáruházban zoknitól a vászontáskán át a pulcsiig minden van (és még annál több is, majd látni fogod). A pláne, hogy nem Spongya Bob, hanem a nagy ho-ho-horgász, Frakk, Mézgáék, a TV Maci, vagyis egykori kedvenceink kerültek a cuccokra. Zene- és irodalomszerető tiniknek is találhatsz ajándékot, tényleg széles a választék.

Miért itt vásárolj és ne a sarki fast fashion üzletben? Mert ezek a termékek jó minőségűek, nem ’12 egy tucat’ alapon készülnek, sok a limitált darab. Emiatt egy árnyalattal ugyan drágábbak, mint egy sima póló a ’candából’, de megéri.

10000 alatt pólót, sapkát, táskát, zoknit, kiegészítőket vásárolhatunk (akár többet is), a pulóver ennél nyilván drágább.

Parti társasjáték

10000 forint (sőt akár 5000) alatt sok olyan társas kapható, amit kisebb-nagyobb baráti társasággal lehet játszani, pörgős és pofonegyszerű. Nem kifejezetten tiniknek készültek, de kifejezetten jól szórakoznak vele tinik is, álljon itt 10 példa: Alias, Bang!, Csordaszellem, Dobble, Fedőnevek, Fekete történetek, Kaméleon, Smiley Games, The Mind, Villamosdilemma.

Merch, relikvia

Meg lehet kérdezni a szülőt, hogy mit olvas/hallgat/játszik/néz a tinédzser, aztán már válogathatunk is a kismillió dolog közül: akciófigura, bögre+kulcstartó szett, ikonikus tárgy, kitűző, párna, póló, sál, szatyor, nem vállalkozunk a teljes arzenál felsorolására.

Végső elkeseredés: ajándékkártya

Megúszós? Igen. Örülnek neki? Naná. Emlékszel a karira kapott pacsulikra, olcsó sminkkészletekre, boxer szettekre, dezodoros csomagokra? Persze, a szándék a fontos, de ezeknél az ajándékkártya vagy vásárlási utalvány százszor jobb. Lehet kapni szinte minden nagyobb üzletben, sőt sok webáruház is kínál ilyeneket.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Hogyan ellenőrizhetjük az adószámlánkat? Mutatjuk lépésről lépésre

Tartozásunk van? Esetleg túlfizetésünk? Ha nem vagyunk benne biztosak, érdemes minél hamarabb lekérdezni az adószámlánkat, nehogy később meglepetés érjen. A túlfizetés még a jobbik...

Otthonfelújítási támogatás kinek jár? 6 millió forintot is kaphatsz

Az Otthonfelújítási támogatás várhatóan 2024 júniusától pályázható lesz. A kormány a 108 milliárdos programot a RePower nevű uniós forrásból fedezi. A támogatás az 1990...

Önkormányzati segély nyugdíjasoknak: így kérhetnek segítséget az idősek, ha kevés a havi ellátás

Jó, ha tudjuk, hogy bizonyos élethelyzetekben vagy ha rendkívüli segítségre van szükségünk nyugdíjasként, akkor támogatásért fordulhatunk az önkormányzathoz is. Nem elég a nyugdíj és...