Állásbörzét rendez a főváros. Pénteken és szombaton lesz az első budapesti állásbörze a Biodómban. Nem fogod elhinni, hány embernek ad munkát a főváros!

A Fővárosi Önkormányzat cégei és intézményei mintegy 27 000 munkavállalót foglalkoztatnak. A főváros stabil, és a munkaerőpiac jelentős részéhez képest kiszámítható foglalkoztatást biztosít.

Ezért a Fővárosi Önkormányzat megszervezi az első Budapest Állásbörzét. Itt megismerhetik az érdeklődők a fővárosi fenntartású és üzemeltetésű cégek, intézmények tevékenységét és személyesen találkozhatnak a személyzeti feladatokat ellátó/toborzási feladatokat ellátó Kollégákkal.

A főváros cégei és intézményei több száz álláslehetőséggel, előadásokkal, tanácsadással várják majd az érdeklődőket.

Budapesti állásbörze: 31 cég és intézmény települ ki. Nagy segítség lehet ez az álláskeresésben.

Bemutatják a pályakezdőknek szóló Budapest- és Roma ösztöndíjprogramot, valamint az ösztöndíjas foglalkoztatást is.

Mire számíthatnak?

  • 31 kitelepülő céges és intézményi stand
  • több száz álláslehetőség
  • érdekes előadások szakértőkkel 11:00-15:00 óra között, óránként
  • Karrier és CV/önéletrajz tanácsadás
  • CV/önéletrajz fotózás
  • szelfi pont

Időpontok:

  • 2023. november 10. péntek 9-19 óra között és 
  • 2023. november 11. szombat 10-16 óra között 

Helyszín: Biodóm, aula

Cím: 1146 Budapest, Állatkerti körút 16. 

Megközelíthetőség: Közösségi közlekedéssel: M1-es metró Széchenyi fürdő állomásától, 72-es trolibusz Kós Károly sétány megállójától megközelítve.

Egy felmérés alapján egyébként a friss diplomás, pályakezdő és néhány év szakmai tapasztalattal rendelkező fiatalok számára a bérezés, továbbá az elvárások és a feladatok ismertetése a legfontosabb álláskereséskor. Erről ITT írtunk korábban.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Kinek jár ingyenes országbérlet? Tízezrek lehetnek jogosultak rá

2023. május 1-jétől vásárolható meg az új vármegye- és országbérlet. A bérletek a korábbiaknál is egyszerűbb megoldást kínálnak, hiszen a napi ingázáshoz és a...

Csillogó, hófehér házi készítésű karácsonyfadíszek fillérekből

Az alábbi karácsonyfadíszek azért csodálatosak, mert tényleg hófehérek lesznek, a száradási időt leszámítva egy óra sem kell az elkészítésükhöz és kisgyerekekkel együtt is nyugodtan...

Mikor érkezik a decemberi nyugdíj? Itt a pontos dátum

Mikor érkezik a decemberi nyugdíj? Az utalás a szokásosnál egy héttel korábban jön, a postai kézbesítés a nyugdíjkifizetési naptár szerint történik. Az mindenképpen jó...