Címke:hús

Régi idők, régi árak: valamikor ennyiért vásároltunk

Régen minden másképp volt, régen minden jobb volt… Az biztos, hogy nagyon másként mentek a dolgok, de...

Meddig áll el a főtt tészta? És a hús a fagyasztóban? 7 gyakori étel eltarthatósága

A közelgő ünnepekre való tekintettel is igen hasznos tudni, hogy melyik étel meddig áll el, meddig fogyasztható,...

3 filléres csirkeszárny pác, amitől kívül ropogós, belül omlós lesz a hús

Kívül ropogós, belül omlós - filléres, pofonegyszerű csirkeszárny pácokat hoztunk olvasóinknak. A csirkeszárny soha nem tartozott a drága...

Trükk: így tudod észrevétlen kiváltani a darált húst

Fontos, ha költségcsökkentés a cél, feltétlenül olyan termékkel kell dúsítani, ami olcsóbb, mint az, amit szaporítani akarunk....

Bontott vagy egész bolti csirkét érdemes venni?

Mielőtt rögtön rávágnánk, hogy igen, érdemes utánaszámolni a csirke aktuális árának. Átlagos bolti árakkal számoltunk, akciókat nem vettünk...

Olcsóbb és egészségesebb ötletek felvágott pótlására

Az olcsóbb vörösáruk tele vannak adalékanyagokkal, bizonyítottan egészségtelenek, és ha utánaszámolunk, igazából még az olcsó is drága....
Nyitólap
Kihez forduljak?
Ügyfélszolgálat
Hírlevél