Május 21-től az HBO Maxból Max lett. Akik előfizettek a streamingszolgáltatásra, azok az elmúlt pár napban tapasztalhattak apróbb hibákat, és ha megnézzük a Max oldalát, találunk itt-ott furcsaságokat. Ezeket idővel nyilván kijavítják, ennél fontosabb, hogy milyen változásokat hoz magával a névváltás, megmaradnak-e a csomagok és díjak, milyen tartalmak lesznek elérhetők. Utánajártunk.

Besúgó, Aranyélet, Terápia. Az HBO párszor már meglepte az előfizetőket, pl. a Besúgót elkaszálták, és már nem is streamelhetjük, az Aranyéletnek csak az első évada maradt meg, a Terápiának pedig eggyel kevesebb évada érhető el. The Office, vagyis A hivatal – ez is váratlanul tűnt el a kínálatból, hogy aztán felbukkanjon a Netflixen. Bármennyire is fantasztikusnak harangozták be a Maxot, azért vannak kétségeink. Megéri előfizetni?

Ami biztos, hogy a streamingszolgáltatás új funkciókkal bővül, ilyen például a kibővített keresés, és a kínálat is szélesebb lesz: valós bűntények, dokumentumfilmek, reality show-k, gasztronómiai műsorok, családi műsorok, otthon témájú műsorok, élő sportműsorok várják a felhasználókat. Az új tartalmak:

  • Warner Bros
  • Cartoon Network
  • DC-univerzum
  • Discovery
  • TLC
  • ID
  • HGTV
  • Eurosport
  • élő TV-csatornák

Nézzek meg, hogy az egyes szolgáltatóknál milyen változások történtek (vagy történtek-e egyáltalán).

HBO Maxból Max: előfizetői díjak

Vodafone: a feltételek változatlanok, és a csomagok is (HBO Pak, HBO MaxPak, TV HD Extra HBO Pak) ugyanazok lesznek ezután is, és ezekhez csatolják a Max alkalmazáshoz való hozzáférést, és annak standard csomagját. A díjazások nem változnak egyelőre.

Digi: szintén változatlanok a feltételek és a díjak abban az esetben, ha HBO Super MaxPak vagy HBO Super Pak előfizetése van az ügyfeleknek. Ezekhez jár a Max Standard csomag. A Max Sport kiegészítő szolgáltatásokat az alkalmazásban lehet megvásárolni. A Digi ügyfeleinek frissítenie kell az applikációt az eszközein (mobil, tablet, számítógép), majd be kell lépniük a bejelentkezési adatokkal a Max applikációba.

Yettel: az appból megnyitva az HBO Max előbb egy felugró ablakot fog mutatni, ami a Max alkalmazás letöltéséhez irányítja a felhasználókat. Aki letöltötte az új appot, az a régebbit ki is törölheti, weben keresztül pedig automatikus az átirányítás. Az előfizetések a Yettelnél sem változnak.

Telekom: az átállás során automatikusan frissül bizonyos eszközökön és operációs rendszereken. Ha ez nem történik meg, akkor a Max alkalmazást kell letölteni, aztán bejelentkezni. Nem változnak a belépési és a számlázási adatok sem. Megmaradnak ugyanazok a profilok, saját listák és megtekintési előzmények úgy, ahogy az HBO Maxban voltak. A régi csomag funkcióit is megmaradnak, a fizetési feltételek és az árak sem változnak.

Hóvége ügyfélszolgálat

Kapcsolódó

Legfrissebb

Most fél áron a legfinomabb kajszi: 9 szuper szedd magad sárgabarack 2024-es helyszínt mutatunk

Tavaly nagyon kevés sárgabarack termett a fagyok miatt, nem is adták olcsón. Idén valamivel jobb a helyzet: a nagybani piacon 900-1200, a boltokban 1400-1600...

Bonyolult jogi ügyek? Mostantól jogász segíti a Hóvége Ügyfélszolgálat munkáját

Nemrég debütált legújabb segítő szolgáltatásunk, az Ügyfélszolgálat. Úgy éreztük, hogy nagy szükség lenne egy felületre, ahol bárki felteheti a kérdését vagy elmondhatja a problémáját....

Hogyan kell visszafizetni a CSOK-ot, ha nincs gyerek?

A CSOK nagy segítséget jelenthet gyermekes családok lakáshoz jutásában, azonban ha tervezett gyermekek után vesszük igénybe, akkor számolnunk kell azzal a lehetőséggel is, hogy...