HBO Max előfizetésed van? Jó, ha tudod, hogy 2024. május 21-től Max néven és kiszélesített programkínálattal fut tovább a szolgáltatás, amelyen egyedüliként lesz látható a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok. Mutatjuk a fontos tudnivalókat és hogy milyen áron lesznek elérhetők hazánkban a Max csomagajánlatai.

A Warner Bros. Discovery bejelentése alapján a Max egyesíti az HBO Max tartalomkínálatát a Discovery nem fikciós műsoraival, és az Eurosport prémium szolgáltatásával. Ennek köszönhetően számos műsor csak a Max kínálatában lesz elérhető, az Olimpia közvetítése mellett például a Sárkányok háza második évadának premierje is.

A legszélesebb körben elérhető sportközvetítések mellett elérhetők lesznek a Discovery legnépszerűbb tartalmai, mint a Három hónap jegyesség, az Aranyláz Alaszkában és a Feljavítók. Emellett az előfizetők hozzáférhetnek majd olyan filmekhez, mint a Barbie, az Aquaman vagy az Elveszett Királyság. De elérhetők lesznek az HBO saját gyártású produkciói is, mint az Eufória, a The Last of Us vagy A Fehér Lótusz.

Van-e teendő az átállás során?

A jelenlegi előfizetők HBO Max előfizetése automatikusan frissül majd az új Max appra. A régi profilok természetesen megmaradnak, a megkezdett tartalmak nem vesznek el és elérhetőek lesznek az átállás után is.

Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a felhasználók figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új Max appot.

Azoknak a jelenlegi felhasználóknak, akik éltek az HBO Max életreszóló előfizetési kedvezményével, megmarad a 33%-os kedvezményük a mindenkori árból, ha továbbra is aktív az előfizetésük. Az Eurosport prémium SVOD-előfizetőit a következő hetekben tájékoztatják az átállásról – derül ki a Telex vonatkozó írásából.

HBO Max előfizetés: ezek lesznek az új csomagok

Fontos, hogy mindkét csomag része lesz a Párizs 2024 Olimpiai Játékok.

  1. Standard csomag: 
  • a tartalmak Full HD-ban nézhetők
  • a tartalmakat egyszerre két eszközön lehet streamelni
  • maximum 30 tartalom letöltésére van lehetőség offline használatra

Havidíja: 2790 forint, amely drágább, mint az HBO Max, amely eddig 2390 forintért volt elérhető.

  1. Premium csomag: 
  • a műsorok 4K felbontásban nézhetők
  • a tartalmakat egyszerre négy eszközön lehet streamelni
  • maximum 100 tartalom tölthető le offline használatra

Havidíja: 3890 forint

Emellett külön megvásárolható lesz egy kiegészítő Sport csomag 1200 forintért. A kiegészítő csomagban elérhetők lesznek a Grand Slam-tenisztornák, a kerékpáros Grand Tourok, a Le Mans-i 24 órás autóverseny, illetve az Eurosport 1 és Eurosport 2.

Mi az, ami nem változik az HBO Max előfizetés díjaiban?

A Telex járt utána, hogy mi marad meg a váltás után is  a korábbi előfizetői díjakból.

Az HBO Max korábbi, életre szóló előfizetési kedvezményének felhasználóinak nem kell emelt árat fizetni, ők továbbra is 1590 Ft-os havidíjat fizetnek a Maxért.

Sőt, a következő előfizetési ciklustól kezdve – 2024. július 23-án vagy később – is megkapják az életre szóló, 33%-os kedvezményüket a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjából (amely jelenleg 2790 forint /hó).

Az éves előfizetési díjak sem változnak, a teljes évre előfizetők 10 hónap áráért kapnak hozzáférést 12 hónapra. A standard csomag ára így Magyarországon évi 27 900 forint, a prémium csomag pedig 38 900 forint lesz.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Zsebkendőnyi teraszon is lehet sok paradicsomod: ez a bombabiztos módszer

Még nem késő a paradicsom termesztése júliusban sem. Ha ilyenkor ültetünk, akár októberben is bőven hozhat termést a növény. Kis helyünk van rá vagy...

Elektromos roller kötelező biztosítás kalkulátor: ne fizess százezreket, ez csak trükk

Nagyjából 80-100 ezer elektromos roller közlekedik a magyar utakon, ezeknek 25 százaléka a közösségi rollermegosztók járműve. Régóta vitatéma, hogyan lehet használatukat szabályozni a közlekedésben,...

Pénztárcabarát iskolakezdés: gyakorlati tanácsok pénzügyi szakértőktől

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi fogyasztóvédelmi kommunikációs kampányt indít, hogy segítsen a szülőknek megkönnyíteni az őszi iskolakezdés előtti pénzügyi döntéseket. Az MNB Pénzügyi...