Az alza.hu egy olyan áruház, amelynek online platformja és Budapesten található üzlete is folyamatosan elérhető. Nagy választékkal rendelkezik, árai is széles skálán mozognak. Előnye, hogy gyorsan átvehetjük a termékeket az átvételi pontoknak köszönhetően.

Mit érdemes megvenni az alza.hu-n?

Három árkategóriát nézünk meg részletesebben. A 10.000 Ft alatti, 20.000 Ft alatti és a 40.000 Ft alatti termékeket. Mindegyik kategóriában találhatóak eszközök, háztartási gépek, ékszerek, játékok, ruházati cikkek, tisztítószerek, drogériai termékek. Az üzletben találhatunk telefonokat, bútorokat, drágább háztartási eszközöket, hűtőszekrényt, fagyasztót, márkás órákat, kozmetikumokat, sporteszközöket is. A kínálat nagyon széles és időt spórolhatunk azzal, ha a webáruházban böngészünk.

Lássuk a kínálatot!

Termékek 10.000 Ft alatt

Játékokból rengeteg van. Sok különféle legó, Rubik kocka, logikai játékok, fakocka készlet, műanyag makettek. Kreatív, készségfejlesztő játékokból is bőven van mit válogatni. Szűkíthetjük a kínálatot, ha pl. korosztályokra is, nemekre szűrünk, hogy könnyebben áttekinthessük a termékeket.

Ezen kívül vannak apróbb ékszerek, medálok, kozmetikumok, illatos gyertyák. Találunk kisebb csavarhúzó készletet, forrasztópákát, Nintendo Switch platformhoz vezetékes csatlakozót, kisebb ventilátoros hősugárzót.

 20.000 Ft alatti termékek az alza.hu-n

Már karaoke szettet is találunk, vízálló bluetooth hangszórót, szintetizátort mikrofonnal. Az ékszerek kibővülnek Pandora ékszerekre, medálokra. A drogériai termékek mellett megjelennek a márkásabb, speciális bőrápoló kozmetikumok és sminkek. Elektronikai eszközök között jóáras fejhallgatót vásárolhatunk, de praktikus takarítóeszközöket, gamer egeret, töltő adaptert, billentyűzetet is találunk. Sporteszközöknél jó minőségű hátizsákok, sporttáskák között válogathatunk.

40.000 Ft alatti termékek

Elérhető akár edukációs rakéta, ütőhangszeres készlet, játékműhely, játékkonyha. Luxus kozmetikumok, profi hajápolási termékek. Karóra, sportcipők, masszázspisztoly, edzőpad, edzőszett, E-book olvasó. Porszívót, íróasztalt, irodai széket is találunk már ebben az árkategóriában.

Az AlzaBoxokat is megéri kipróbálni. Ezek az online vásárláshoz tartozó önkiszolgáló átvételi pontok. Számos helyen megtalálhatóak az országban, ami megkönnyíti a vásárlást, főleg azoknak, akik nem Budapest környékén élnek.

Magát az Alza üzletházat is érdemes meglátogatni, ha van rá lehetőségünk, hiszen minden nap nyitva van. Budapest XIII. kerületében, 2000 négyzetméteres területen található, itt. A bemutatóteremben kipróbálhatjuk a készleten lévő termékeket, és mivel 24-én is nyitva van, akár ajándékot is vásárolhatunk.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Nem bejegyzett élettárs öröklése: 8 dolog, amit kevesen tudnak

Itthon csak a magyarok fele van tisztában azzal, hogy az élettársakra nem ugyanazok a jogi szabályok érvényesek, mint a házastársakra. Nincs ez másképp az...

Hogyan ellenőrizhetjük az adószámlánkat? Mutatjuk lépésről lépésre

Tartozásunk van? Esetleg túlfizetésünk? Ha nem vagyunk benne biztosak, érdemes minél hamarabb lekérdezni az adószámlánkat, nehogy később meglepetés érjen. A túlfizetés még a jobbik...

Otthonfelújítási támogatás kinek jár? 6 millió forintot is kaphatsz

Az Otthonfelújítási támogatás várhatóan 2024 júniusától pályázható lesz. A kormány a 108 milliárdos programot a RePower nevű uniós forrásból fedezi. A támogatás az 1990...