Vajon melyik kábel tv szolgáltatót válasszam? Mi alapján dönthetek? Érdemes elgondolkodni rajta, hogy mely csatornákat néznénk szívesen és hogy összességében mennyi időt töltünk tv előtt.

A különböző szolgáltatók honlapjaira lépve láthatjuk, hogy több lehetőségünk is akad. Címünk megadásával pedig azt is megnézhetjük, milyen szolgáltatásokat érhetünk el. Megéri előbb ezeket átböngészni, majd az alapján választani egy csomagot. Nézzük meg az ajánlataikat!

Vodafone kábel tv szolgáltató

A Vodafone-nál a legkisebb médiabox tartalma: személyre szabott ajánló, felvételi funkció, élő adás megállítása, visszatekerése, műsorvisszajátszó (az elmúlt 7 napra visszamenőleg), gyerekbarát felület, mobilalkalmazás, filmkölcsönzés.

 • TV HD Alap: 69 TV csatorna, streaming szolgáltatások mellett, extra tartalmakhoz (RTL+Active és NET4) is kapsz hozzáférést. Az ára 6190 forint havonta.
 • TV HD Családi: 11 TV csatorna, itt már 4 extra tartalommal. Ára 7890 Ft/hó.
 • TV HD Extra FilmBox Pro: 118 TV csatorna, 5 extra tartalom, 9190 Ft/hó.
 • TV HD Extra HBO Pak: 114 TV csatorna, 5 extra tartalom (HBO Max-szal), 10 380 Ft/hó.

Telekom szolgáltató

A Telekom árai attól is függenek, hogy ügyfél vagy-e, mert akkor kedvezmények is járhatnak. A lakhelyet is számításba veszik. Átlagosan 4000 Ft a legkisebb csomag, a legnagyobb pedig 7600 Ft havonta.

 • IPTV S, HD Alap: 35 csatorna, amiből 28 HD minőségű. A csomagba beletartozik a Telekom TV GO, amivel online nézhetsz meghatározott csatornákat, egyszerre akár több képernyőn. 3 napig visszanézhető 19 csatorna.
 • IPTV M, HD Extra: 116 csatorna, amiből 66 HD minőségű, Telekom TV GO-val és 3 napig visszanézhető 52 csatornával. Plusz elérhető TV2 Play Prémium és RTL+Active.
 • IPTV L, HD Extra + Filmek: ugyanaz, mint az M csomag, csak ráadásként a Filmklubban több mint 6000 filmtartalom elérésével.
 • IPTV L + HBO Max, Élmény + streaming: ugyanaz, mint az L csomag, csak HBO Max szolgáltatással kibővítve.

Yettel

 • Yettel TV S: 55 csatorna, amelyből 34 HD. 4000 Ft/hó
 • Yettel TV M: 79 csatorna, 47 HD. 5000 Ft/hó
 • Yettel TV L: 95 + 3 csatorna, amelyekből 56 HD. 6000 Ft/hó.

Extra tartalmak közül a TV2 Play Prémium és az RTL+ díjmentesen jár mindegyik csomag mellé. HBO Max kedvezményesen biztosított az L csomaghoz.

DIGI

A DIGI TV csomagba beletartozik 104 csatorna, ezekből 44 HD minőségben, 3890Ft-ért havonta. Emellé pedig elő lehet fizetni extrákért:

 • HBO SUPER PAK: HBO, HBO2, HBO3 és HBO Max szolgáltatás havi 2490Ft-ért
 • HBO SUPER MAXPAK: HBO,HBO2,HBO3,CINEMAX és HBO Max szolgáltatás havi 2990 Ft-ért
 • FILMBOX PAK: FILMBOX EXTRA HD, FILMBOX FAMILY, FILMBOX STARS, FILMBOX PREMIUM és FILMBOX+ szolgáltatás havi 990 Ft-ért.

Tényleg időigényes feladat átfésülni a honlapokat, de a lehető legmegfelelőbben így tudjuk eldönteni, hogy melyik kábel tv szolgáltatót válasszuk.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Elektromos autó hátrányai: 7 dolog, amit tudnod kell vásárlás előtt

Érdemes lenne a hagyományos autót elektromosra cserélni? Sok előnye is van, amit már megírtunk egy másik cikkben, most viszont nézzük meg, hogy mik az...

Kedvezmény a családoknak: ingyenes múzeumi napok 2024

A múzeum eleve egy költséges program, főként, ha még a családot is vinnénk. Jó, ha tudjuk, hogy nem csak a nemzeti ünnepeken látogathatjuk ingyen...

Megéri még a Tesco bevásárlás a neten? Utánanéztünk

A Tesco online szolgáltatása azt ígéri, hogy több ezer termék közül állíthatjuk össze a bevásárlásunkat, amelyet a nekünk leginkább megfelelő időpontban szállítanak ki, de...