Megújul a Lidl népszerű digitális hűségprogramja, a Lidl Plus. A változásoknak köszönhetően az applikáció alkalmazása még egyszerűbbé válik, az újonnan bevezetett ajánlatokat ugyanis ezentúl nem kell aktiválni, a kedvezményeket automatikusan levonják a Lidl Plus kártya beolvasásakor. Mutatjuk, melyek a legjobb Lidl Plus kedvezmények.

Hogyan működik a Lidl hűségprogram?

A Lidl közel 3 évvel ezelőtt indította el a digitális hűségprogramját, a Lidl Plust. Már a kezdetektől népszerű volt, manapság közel a vásárlók fele használja. Az alkalmazás teljesen ingyen tölthető le, és segít abban, hogy olcsóbbra kijöjjön egy-egy bevásárlás: a felhasználók hetente kapnak kuponokat és egyéb kedvezményeket. Utóbbi lehet például Kupon Plus, egyedi ajánlatok, kaparós nyereménykártyák, partnerek ajánlatai stb.

Egyszerűsödik az app használata

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője elmondta, az áruházlánc nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kiváló minőségű és kedvező árú termékeket kínáljon. Emellett persze az is fontos, hogy bevásárlás gyors és kényelmes legyen, azért is volt szükség az alkalmazás használatának egyszerűsítésére.

„(…) egyszerűsítjük az applikáció használatát és bevezetjük az ajánlatokat, melyek automatikusan jóváírásra kerülnek a Lidl Plus kártya beolvasásával egyidejűleg. Így egyrészt minden Lidl Plus-t használó vásárlónk garantáltan részesül a kedvezményekben, és ezáltal még többet spórolhatnak akár már a húsvéti készülődés során is. Másrészt felhasználói oldalról is sokkal egyszerűbbé válik a folyamat”magyarázta Tőzsér Judit.

Amit még érdemes tudni a Lidl Plus kedvezményekről

A hűségprogram részeként a vásárlók a mindenki számára elérhető ajánlatok mellett a jövőben is kapnak egyedi kuponokat, ezeket azonban továbbra is aktiválni kell majd. A speciális kedvezményeket az applikáció a korábbi vásárlási szokások alapján kínálja fel.

Tipp: Mindenképpen ajánlott beállítani a kedvenc áruházat is, hiszen egyedi bolti akciók is előfordulhatnak, amelyről csak azok a felhasználók értesülnek, akik az érintett áruházat jelölték meg kedvencnek.

A kupon szekcióban találjuk meg a nyereménykuponokat. (Például a kaparós nyereményjáték vagy a Kupon Plus során megszerezett ajándéktermékekre és számlavégi kedvezményre jogosító kuponokat.) A kuponokon és kedvezményeken túl az applikációban elérhető az akciós szórólap és a nyugták digitális változata is. Utóbbi nagy előnye, hogy nem kell őrizgetni a papír alapú blokkokat, ugyanis az visszáruzásra is elfogadják. Sőt arra is van lehetőség, hogy kedvencként megjelöljük azokat a digitális nyugtákat, ami később fontos lehet, mert például nagy értékű terméket tartalmaz. Továbbá a terméknév beírásával kereshetünk is a nyugták között.

Emellett bevásárlólistát is készíthetünk, megtalálhatjuk a legközelebbi Lidl áruházat, de gyorsan elérhetőek a Lidl konyha receptjei is. Aki pedig elektromos autóval rendelkezik, az applikáción keresztül tud a legkedvezőbb áron tölteni a Lidl parkolókban található e-töltőállomásoknál.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Hogyan ellenőrizhetjük az adószámlánkat? Mutatjuk lépésről lépésre

Tartozásunk van? Esetleg túlfizetésünk? Ha nem vagyunk benne biztosak, érdemes minél hamarabb lekérdezni az adószámlánkat, nehogy később meglepetés érjen. A túlfizetés még a jobbik...

Otthonfelújítási támogatás kinek jár? 6 millió forintot is kaphatsz

Az Otthonfelújítási támogatás várhatóan 2024 júniusától pályázható lesz. A kormány a 108 milliárdos programot a RePower nevű uniós forrásból fedezi. A támogatás az 1990...

Önkormányzati segély nyugdíjasoknak: így kérhetnek segítséget az idősek, ha kevés a havi ellátás

Jó, ha tudjuk, hogy bizonyos élethelyzetekben vagy ha rendkívüli segítségre van szükségünk nyugdíjasként, akkor támogatásért fordulhatunk az önkormányzathoz is. Nem elég a nyugdíj és...