Számos gyógyfürdő kínál kedvezményes belépőt a nyugdíjasok részére az egész ország területén. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol extra kedvezménnyel válthatnak jegyet a nyugdíjasok. Nemcsak az időjárás miatt, de a termálvizek gyógyhatása miatt is érdemes rendszeresen felkeresni egy-egy gyógyfürdőket, hiszen ízületi, mozgásszervi és keringési problémákra is kitűnő, természetes megoldást jelentenek. Cikkünkből kiderül, milyen településeken van nyugdíjas fürdő kedvezmény, és hogy hogyan lehet fél áron bejutni a Gellért, Széchenyi és Rudas fürdőbe.

Nyugdíjas fürdő kedvezmény országszerte

Marcali Városi Gyógyfürdő

A Balaton délnyugati részétől 14 kilométerre fekvő Marcali Városi Gyógyfürdőben a nyugdíjas napijegy 2100 forint, 16 óra után zárásig pedig csak 1600 forint. A helyi lakosoknak még ebből az árból is jön le kedvezmény, ráadásul a parkolás is ingyenes.

Csepeli Strandfürdő

A csepeli nyugdíjasok minden hétköznap délután három órán át ingyen látogathatják a fürdőt 12-15 óra között. Ezt követően minden megkezdett óra 500 forint, egyébként pedig egy nyugdíjas napijegy 2400 forint, a nyugdíjas úszójegy pedig 1600 forint. A csepeli lakosok ezen felül plusz kedvezményben részesülnek.

Fürdő kedvezmény Mór településen élő nyugdíjasok számára

Mivel Mór településen nem található termálfürdő, ezért a helyi önkormányzat a komáromi Brigetio Gyógyfürdőt felkereső nyugdíjasok számára biztosít kedvezményes belépőt, ami 2300 forintba kerül.

Berekfürdői Gyógyfürdő

Jelenleg felújítják a Berekfürdői Gyógyfürdő női zuhanyzóját. A kellemetlenség miatt szeretnék kárpótolni a hölgyeket, ezért a napi belépők árából 600 forint kedvezményt biztosítanak. Így egy nyugdíjas napijegy csak 2000 forintba kerül.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő

Március 8-ig tart a fürdő “Téli feltöltődés” elnevezésű akciója, melynek keretében a támogatott gyógykúrát igénybe vevők hétköznapokon 50%-os kedvezménnyel válthatnak belépőt. A kedvezményes belépő mellett több, kiegészítő akció is igénybe vehető, melynek részletei itt érhetők el.

Kisújszállás Kumánia Gyógyfürdő

Nemcsak nyugdíjas kedvezmény van, de a nyugdíjasokra ugyanúgy vonatkozik a “szuper szerda”. Január és február hónapban szerdánként minden fürdőbelépő egységesen 1650 forintba kerül a Kumánia Gyógyfürdőben.

Pápai Gyógy-és Termálfürdő

Nyugdíjas fürdő kedvezmény vehető igénybe minden hétfőn és csütörtökön a Pápai Gyógy-és Termálfürdőben. 50%-os kedvezménnyel válthatók nyugdíjas napijegyek a “nyugdíjas napok” akció keretében. 

Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő

A “nyugdíjas kedd” keretében a nyugdíjas belépők 1900 forintért vásárolhatók meg egész évben, kivéve az iskolai szünetek időszakát.

Extra kedvezmények a Zsigmondy kártyával

Plusz kedvezményeket lehet igénybe venni a Széchenyi, Gellért és Rudas fürdőkben a Zsigmondy Klubkártya kiváltásával. Aki kiváltja a Zsigmondy kártyát, az napi egy alkalommal akár 4 órán keresztül veheti igénybe a fenti fürdők fürdőszolgáltatásait, hétköznap alkalmanként 4000 forintért, hétvégén pedig 4500 forintért.

A Rudas Fürdőbe egyébként hétköznap 9300 forint egy belépő, hétvégén pedig 12200 forint. A Széchenyi és a Gellért fürdőben is hasonló árakat kell fizetnünk, így ehhez képest még a hétvégi 4500 forintos belépő is rendkívül kedvezményes.

Hogyan kell a Zsigmondy Klubkártyát kiváltani?

A Zsigmondy Klubkártya igényléséhez ezen a felületen található igénylőlapot kell kitölteni 2 példányban. A nyomtatványokat személyesen kell leadni a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ügyfélszolgálati irodájában

A kártya kiváltása 5000 forintba kerül és egy évig érvényes. A kártya névre szóló, igazolványképpel ellátott (amelyet az ügyfélszolgálati irodán készítenek el) és nem átruházható.

Szórakozz, utazz, nyaralj olcsóbban: szuper kedvezményeket kínál a HungaryCard 2024-ben!

Kapcsolódó

Legfrissebb

Balatoni viharjelzés értelmezése: az életed múlhat rajta és sokan rosszul tudják

Minden évben április 1-jétől október 31-ig viharjelző szolgálat működik a négy legnagyobb tavunknál. Tudjuk, hogy melyik mit jelent? Ha a Balatonhoz készülünk, még az...

Hogyan lehet a szúnyogok ellen védekezni? Nagy erőkkel zajlik az irtás ezen a héten

A Katasztrófavédelem rendszeresen közzéteszi, hogy éppen hol irtják a szúnyogokat: ezen a héten 12 vármegye 297 településén lesz szúnyoggyérítés, összesen 62 ezer hektáron. A...

Ne hagyd elszállni a villanyszámlát: 8 tipp, hogy kevesebb legyen a klíma fogyasztása

Az utóbbi hetekben olyan meleg volt, hogy akinek csak van klímája a lakásban, az bekapcsolta. Ilyenkor sokak fejében megfordul, hogy ez mennyire megdobja villanyszámlát,...