Nőnap alkalmából rengeteg ötletes akció és kedvezmény érhető el, így nem okoz fejtörést, hogy mi legyen a csokin és a virágon túl. Most érdemes “csajos napot” tartani, akár vásárlással, akár egy jó fürdőzéssel, mert szerencsére elég sok szolgáltató meglovagolja a nőnapot. Íme, ezek a legjobb nőnapi kedvezmények 2024. március 8-án és a hétvégén.

Termálfürdőkben elérhető kedvezmények 2024. március 8-án

Nőnap alkalmából országszerte számos termálfürdő készül extra kedvezményekkel a női látogatók számára. A legtöbb fürdőben féláron lesznek a belépők a női vendégek számára, és sok a helyen tartanak majd zenés éjszakai fürdőbulikat, egyes helyeken pedig az egész hétvége a nőnek kedvez. Mutatunk néhányat.

  • Celldömölkön nőnapi hétvége lesz a Vulkán Gyógy-és Élményfürdőben, március 9-10-én egy belépőjegy áráért ketten mehetnek a fürdőbe.
  • A gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőben nőnapon 50%-os kedvezménnyel válthatnak belépőt a női vendégek.
  • A kaposvári virágfürdőben éjszakai zenés fürdőzés lesz nőnap alkalmából, a női látogatók pedig ajándékot is kapnak.

A kedvezmények teljes listája itt érhető el.

Nőnapi kedvezmények cipőkre, ruhákra, miegymásra 

Ha egyébként is aktuális beszerezni néhány darabot a tavaszi ruhatárhoz, akkor azt most érdemes megtenni. Az aboutyou.hu-n pl. 30% kedvezménnyel vásárolható meg számtalan női ruha és cipő. Ugyan nem kifejezetten a nőnap miatt, de igazából ez nem von le az értékéből, érdemes a kedvezményeket kihasználni, hiszen mikor máskor lepnénk meg magunkat valamivel, ha nem nőnapon?

A rejoy.hu nőnap alkalmából most okostelefon vagy tablet vásárlásához 40%-os kedvezmény kupont kínál. A kupon innen tölthető le.

A zoot.hu-n 20-30% közötti kedvezmények érhetők el ruhák, táskák és lakberendezési kiegészítők vásárlásához. A kuponok itt érhetők el.

Nőnapi kedvezmények 2024. március 8-án a Sugárban 

A Sugár Üzletközpont komolyan veszi a nőnapot, március 8. és 10. között vehetünk igénybe számtalan kedvezményt. A Sugár Fitnessben 30%-os kedvezménnyel lehet bármely bérletet megvásárolni és a mozijegyvásárlás mellé is ajándék kupon jár. További részletek a kedvezményekről itt találhatók.

Akciós Pandora ékszerek

A Juta Óra-Ékszer üzletekben Pandora termék vásárlása mellé (24.500 forintos vásárlás felett) ajándék Pandora charm jár ajándékba (legfeljebb 13.800 forint értékben).

Nőnapi kedvezmény a Tropicariumban

2024. március 8-án a nők 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a Campona üzletközpontban található Tropicariumba.

Body Shop kedvezmény

Nőnap alkalmából a Body Shopnál két termék online vásárlása esetén 15%, 3 vagy annál több termék esetén pedig 20% kedvezmény jár minden vásárláshoz. A kuponkód itt érhető el.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Hogyan ellenőrizhetjük az adószámlánkat? Mutatjuk lépésről lépésre

Tartozásunk van? Esetleg túlfizetésünk? Ha nem vagyunk benne biztosak, érdemes minél hamarabb lekérdezni az adószámlánkat, nehogy később meglepetés érjen. A túlfizetés még a jobbik...

Otthonfelújítási támogatás kinek jár? 6 millió forintot is kaphatsz

Az Otthonfelújítási támogatás várhatóan 2024 júniusától pályázható lesz. A kormány a 108 milliárdos programot a RePower nevű uniós forrásból fedezi. A támogatás az 1990...

Önkormányzati segély nyugdíjasoknak: így kérhetnek segítséget az idősek, ha kevés a havi ellátás

Jó, ha tudjuk, hogy bizonyos élethelyzetekben vagy ha rendkívüli segítségre van szükségünk nyugdíjasként, akkor támogatásért fordulhatunk az önkormányzathoz is. Nem elég a nyugdíj és...