Közeledik a Valentin-nap, és még nem készültél fel rá? Ne aggódj, bőven akadnak gyors és olcsó Valentin-napi ajándékok. Mi is adunk pár tippet, amiket akár kombinálhatsz is.

Képkeret

Készíthetsz képkeretet, benne közös emlékekkel, fotókkal, de a kapcsolatotokra jellemző szimbolikus dolgokkal is készítheted a montázst. Szárított virágok, idézetek, fotók, helyszínek. Csak vegyél egy üres keretet, és egy beleillő kartonra ragaszd rá a neked tetsző módon az elemeket. Várd meg, amíg megszárad, majd illeszd be a keretbe. Jól nézhet ki az is, ha nem kartonra, hanem átlátszó műanyagra illeszted őket. Mindezt akár közösen is csinálhatjátok, mint egy romantikus, páros kreatívkodás.

Igazán olcsó ajándék: kulcstartó

Ha valami gyors, apró, olcsó de mutatós Valentin-napi ajándékot adnál, remek lehetőség a kulcstartó készítés. Vannak olyan kulcstartók, amikbe képet lehet illeszteni. Csináltathattok mindkettőtöknek.

Bögre

A közös bögre is aranyos Valentin-napi ajándékötlet lehet, főleg ha személyre szabjátok. Minden párnak megvan a maga története, és ehhez mérten lehet bögrét is választani. De ha tovább akarjátok vinni az élményt, készítsétek el ti a saját bögréteket. Léteznek workshopok, ahol van erre lehetőségetek.

Nem mindenkinek az ajándékozás a legjobb módja a szeretet kifejezésének. Másképpen is adhatóak olcsó Valentin-napi ajándékok. Ha a közösen eltöltött idő a fontos számotokra, erre is sok lehetőség van. A legtöbb étterem, kávézó külön menüket vagy extra fogásokat hirdet Valentin-napra. Érdemes körülnézni, milyen programok vannak a környéken.

Közös vacsorafőzés

Ha nem szeretnétek kimozdulni, otthon is varázsolhattok magatoknak különleges vacsorát. Készítsetek olyan ételt, amilyet még sosem főztetek, sütöttetek. Ilyenkor érdemes az időigényesebb sütnivalókat is kipróbálni. De szív alakú pizzát is süthettek, saját, házi kelt tésztából.

Romantikus wellness, de otthon

A sok tennivaló után nem akad már energia kreatívkodásra? Töltsetek el otthon egy közös, nyugtató wellness napot. Nincs szükség sok mindenre, hogy ez megvalósulhasson. Tegyetek ki illatgyertyát vagy füstölőt, indítsatok el egy pihentető lejátszási listát. Akár páros jógával is kezdhetitek a testápolást. Ez vicces is lehet, és egészséges is.

Kirándulás, túra

Ha természetkedvelők vagytok és örökmozgók, irány az erdő és a hegyek! A közös kirándulás, felfedezés és a túra mindig jó érzéssel tölti el az embert. Annak is, aki gyakran jár, de azoknak is, akik ritkábban látogatják a természetet. Nem feltétlen kell azonban erdőbe menni. Egy kisebb, közeli város körbejárása is izgalmas lehet, vagy elutazhattok a kedvenc helyeitekre.

Kapcsolódó

Legfrissebb

Elektromos autó hátrányai: 7 dolog, amit tudnod kell vásárlás előtt

Érdemes lenne a hagyományos autót elektromosra cserélni? Sok előnye is van, amit már megírtunk egy másik cikkben, most viszont nézzük meg, hogy mik az...

Kedvezmény a családoknak: ingyenes múzeumi napok 2024

A múzeum eleve egy költséges program, főként, ha még a családot is vinnénk. Jó, ha tudjuk, hogy nem csak a nemzeti ünnepeken látogathatjuk ingyen...

Megéri még a Tesco bevásárlás a neten? Utánanéztünk

A Tesco online szolgáltatása azt ígéri, hogy több ezer termék közül állíthatjuk össze a bevásárlásunkat, amelyet a nekünk leginkább megfelelő időpontban szállítanak ki, de...