Ne vedd meg: 8 szer...
 

Ne vedd meg: 8 szerszám, amire nincs szükséged az otthonodban

2 Bejegyzések
2 Felhasználók
0 Likes
1,259 Megtekintés
Hozzászólások: 120
Admin
Topic starter
(@hovege-forum)
Estimable Member
Csatlakozva: 2 év telt el

Ha szeretnénk, ha nem, mindenki életében eljön a pillanat, amikor valami egyik pillanatról a másikra elromlik az otthonában és nincs kéznél az a szerszám, amire szüksége lenne a probléma elhárításához. Annak érdekében, hogy ne ess pánikba, ha fel kell tenni egy polcot vagy meglazult a szék lába, szükséged van egyszerű, alap szerszámokra. Akkor sem kell megijedned,…

1 Reply
Hozzászólások: 1
 Tama
(@tama)
New Member
Csatlakozva: 2 év telt el

Nem tudom, hogy ez a cikk viccnek indult e vagy tényleg komoly? Szóval!! A láncfűrészre valóban nincs szükség a betonrengetegben a 8.emeleten, sőt, fűkaszára és még kombájnra sincs szükség. Hegesztőgépre meg végképp nincs, majd megfogatjuk a szomszéd fiúval, hogy melegítsd már fel nekem ezt a két csövet, majd összeolvad valamikor és tuti derékszögben lesz. No a multifunkciós gépre meg végképp nincs szükség, mert hát, ott a nevében, hogy multifunkciós, hát ki tudja mi az, biztos a Siriusról a kis zöld emberek hagyták itt, hát minek kellene ( ilyet csak az mond, vagy ír, aki nem tudja mire való). A többit szerszámról, ami felelsleges, már nem is ejtek több szót.

A lényeg, véleményem szerint akinek a sniccer, a cellux meg a radír a fontos a háztartásban, az miért ír ekkora marhaságokat (mondjuk viccnek elmegy). Most komolyan, aki a használati útmutató tanulmányozása és memorizálása után használ egy villáskulcsot, az minek írja , hogy mi a tuti és mi nem egy lakásban? Vagy mindenki panelban lakik és monitor előtt él?

De most komolyan, láncfűrész , satu ááááááá, minek az, bezzeg olló, meg villa, meg vonalzó, az is veszélyes baeg, hát megbotlasz és beleesel az ollóba, a pirítós meg rákot okoz, na nemá. 

Ebben a témában szívesen részt veszek , hogy mire van szükség és mire nem.

Válasz
Megosztás: