Szívesen vinnéd gyermeked a Balatonhoz? Bár a legtöbb tábor bőven eléri a 200 ezer forintot, azért lehet találni ennél olcsóbbat is: balatoni táborok 2024-es listája 100 ezer forint alatt.

Balatoni táborok 2024

Több kategóriában is válogattunk, ezek a pénztárcabarátnak mondható táborok:

Kreatív Életmódtábor Balatonkarattyán

Igazi képességfejlesztő kavalkád. A táborban kiemelt téma az érzelmek felismerése és kifejezése, az önismeret, az egészség, pénzügyi tudatosság, hála, empátia és együttműködés. Mindezt kalandokkal és kihívásokkal mutatják be a gyerekeknek, segítenek nekik megtapasztalni, hogy mi az erősségük. Kreatív feladatok, testmozgás, kirándulás, társasjátékok, strandolás várja a kicsiket. Részletek itt!

  • időpont: 2024. június 23-26
  • ár: 59.000 Ft

Balatoni Kalandtábor

A Balatontól 15 percre, egy erdő közepén található a tábor helyszíne. Ha gyermeked odavan a lovakért és biciklizni is szeret, ez lesz a számára tökéletes nyári program. Vadles, közös sütögetés, főzés és strandolás mindennap – ezt kínálja a balatoni kalandtábor.

  • időpont: 2024. június 9-13
  • ár: 75.000 Ft

Fotóstábor Balatonalmádiban

Általános iskolásoknak szerveznek nyári fotóstábort, ahol a kamera használatát játékosan sajátíthatják el, és megismerhetik a fotókészítés folyamatába. Témakörönként fognak haladni, felkészítő beszélgetésekkel és feladatokkal, látásfejlesztéssel. Ez a tábor napközis, hétfőtől péntekig 9-16 óráig tart. Így persze a környékbelieknek lesz ez a legkézenfekvőbb opció.

Több turnusban is indítják:

  • július 1-5.
  • július 15-19.
  • július 29 – augusztus 2.
  • augusztus 12-16.

ár: 53.000 Ft

Erdei Kaland és Íjásztábor a Balaton déli partján

Balatonszabadiban egy hétre foglalják le a gyerekeket egy természetközeli élményekben gazdag táborban. 6 éves kortól már lehet menni, kifejezetten ajánlott roblémásnak vagy hiperaktívnak mondott gyermekeknek. Két nagyobb témakör alapján épül fel a napi menetrend: az íjászat és az erdei kalandok.

Ottalvós és napközis helyek is lesznek. Június 24-én kezdődik az első nyári turnus, augusztus 26-án pedig az utolsó.

  • napközis ár: 59.000 Ft
  • ottalvós ár: 89.000 Ft

Kapcsolódó

Legfrissebb

Megbízható utazási irodát keresel? Rémálom lehet a nyaralás, ha ezt az 5 dolgot nem tisztázod előre

Sok ember – főleg a családosok – számára felszabadító lehet, ha a nyaralást nem saját időnk és energiánk kárára szervezzük meg, hanem megbízunk ezzel...

A HBO Maxból Max lett: hogyan befolyásolja az előfizetői díjakat?

Május 21-től az HBO Maxból Max lett. Akik előfizettek a streamingszolgáltatásra, azok az elmúlt pár napban tapasztalhattak apróbb hibákat, és ha megnézzük a Max...

Mi az adóstárs és a kezes közötti különbség? Kétszer is gondold meg, mit vállalsz

Ha kölcsönt felvevő ismerősük, rokonunk felkér minket, hogy segítsük ki őket és legyünk az adóstársuk vagy kezesük, jól fontoljuk meg, mit lépünk. Az adóstárs...