Milyen töltelék volt a Melba kockában? Te hány kérdésre tudod a választ? Retró kvíz az édességekről

Sok rosszat lehet mondani az előző rendszerről, de azt biztosan nem, hogy nem voltak rettentő finom édességek a boltokban. Négercsók, Melba, Turbo, Africana… fantasztikus! Te mennyire emlékszel rájuk? Teszteld a tudásod!

Indulhat a kvíz?

/11
négercsók

Retró édességek kvíz

Négercsók, Melba, Turbo, Africana… fantasztikus! Te mennyire emlékszel rájuk? Teszteld a tudásod!

1 / 11

Donald rágó – Mi volt a különlegessége?

2 / 11

Milyen csoki volt az Africana?

3 / 11

Milyen ízű töltelék volt a Melba kockában?

4 / 11

Mi a volt az alapvető különbség a Turbo és a Donald rágó között?

5 / 11

Tere-fere – Milyen nasi volt ez?

6 / 11

Melyik édesség gyógyítja állítólag a másnaposságot?

7 / 11

Mi az a négercsók?

8 / 11

Lottó, Kapucíner, Szamba – milyen édességek ezek?

9 / 11

Milyen töltelék volt EREDETILEG az Americana csokiban? Később több ízben is gyártották, de most az edetetire lennénk kíváncsiak, hogy emlékszel-e rá.

10 / 11

Milyen édesség volt a macskanyelv?

11 / 11

Mi járt a Turbo rágó mellé?

Eredményed

0%

Ha nem volt elég, itt egy válogatás korábbi kvízeinkből:

Napi Spúrtipp
Hóvége Ügyfélszolgálat

Mitől lesz azúrkék a hortenzia? Ez a trükk neked is működni fog!

A hortenzia akkor lesz igazán kék, ha „kékre képes” fajtát savanyú (pH 5,0–5,5) közegben nevelsz.

Pecsétért cserébe támogatást kapnak a kismamák – mutatjuk, hol kell kérni

Mi kell az anyasági támogatáshoz? Segít az ügyfélszolgálatos kolléga.

Nem kell tőle félni – ez a csontsűrűség-vizsgálat menete

Egy rutinszerű, teljesen fájdalommentes eljárás.

10 tévhit a haszonélvezeti jogról, amit sok tulajdonos rosszul tud – amikor erősebb, mint a tulajdonjog

Használhatod és élvezheted a dolgot, de nem a tiéd. Ugyanakkor a tulajdonos sem kekeckedhet akármiért.

A tökéletes ropogós sültkrumpli trükkje: ahogy a profi séfek csinálják

Hogy lesz ropogós a sültkrumpli? Magas szárazanyagú burgonya, vizes áztatás és szárítás, majd fegyelmezett kétszer–háromszor sütés.