A combokat átnézzük, maradt-e bennük vastagabb tolldarab. Ha igen, csipesszel kiszedjük.
A combokat sózzuk, borsozzuk, majd egy-két ek zsíron, nagy lángon addig sütjük, míg egy kis színt kap mindkét oldala (a bőrös és a bőr nélküli is)
A combokat egy nagy, tűzálló tálba helyezzük - vaslábas a legjobb, de jénait is használhatunk - ráöntjük a combokból kiolvadt zsírt, hozzáadjuk a megpucolt fokhagyma gerezdeket, a megpucolt, kettévágott hagymát, a kimagozott, gerezdekre vágott almát és a rozmaringot.
Mellékanalazzuk a zsírt, és 100-120 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
Ha kiolvadt a zsír, ránézünk, hogy fedi-e az összes húst (ha nem, kicsit átrendezzük, hogy fedje) majd jó 3-4 órára magára hagyjuk.
Akkor megnézzük, hogy mennyire puha a hús (ha mozog benne a csont, készen vagyunk).
Óvatosan kivesszük a húst, tepsibe tesszük a bőrös oldalával felfelé.
220 fokra állítjuk grillen és 5-10 perc alatt roppanósra sütjük a bőrét.
Káposztás tésztával, vagy krumplipürével és párolt káposztával tálaljuk.
A sült hagymát, almát, fokhagymát ne felejtsük el kivenni a zsírból, és csöpögtetés után szintén feltálalni.