A lisztet egy nejlonzacskóba szórjuk, sózzuk, borsozzuk.
Beletesszük a papírtörlővel szárazra törölt csirkecombokat, lezárjuk és összerázzuk.
Az olajat egy nagy serpenyőben felhevítjük, és oldalanként 5 percig sütjük benne a combot., majd kivesszük és félretesszük.
Hozzáadjuk az apróra vágott hagymákat, 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük alaplével, visszatesszük a combokat, ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és 20 percig lefedve főzzük.
Ha a villa próbán úgy ítéljük meg, hogy jó, hozzáadjuk a sajtot, finoman elkeverjük.
A spárgákat a végüknél elroppantjuk, a jó részt 2-3 darabba vágjuk, és a tejszínhez adjuk. A maradék, fás alsó részt 20-25 percig főzzük - az így kapott alaplevet mártások, zöldséglevesek ízesítésére használjuk.
Kb 10 percig főzzük, a combokat a spárgával, majd rizzsel, bulgurral tálaljuk.