A legfinomabb töltött hús
Dupla Töltelékes Karaj - HentesRobi módra
Recept nyomtatása
Fogás Főétel, sült hús
Konyha magyar
Kulcsszavak pecsenye, sültek, töltött hús
Előkészítési idő 20 perc perc
Elkészítési idő 1 óra óra 10 perc perc
Teljes idő 1 óra óra 30 perc perc
- 1 nagy karaj
- 2 különböző töltelék (ízlés szerint, pl. gombás és spenótos)
- bacon szeletek
- só, bors, fokhagyma
A karajt középen két ponton bevágjuk, hogy egy "falat" hozzunk létre a két oldal között.
A két oldalt bevagdossuk és szélesre kiterítjük.
A két kiterített oldalt megtöltjük a választott töltelékekkel.
A húst felgöngyöljük, majd az egészet baconbe tekerjük.
Fóliával lefedve 180 fokon sütjük 1 óráig.
Majd 220 fokon felső sütéssel rápirítunk