Go Back

A legfinomabb töltött hús

Dupla Töltelékes Karaj - HentesRobi módra
Dupla Töltelékes Karaj - HentesRobi módra
Recept nyomtatása
Fogás Főétel, sült hús
Konyha magyar
Kulcsszavak pecsenye, sültek, töltött hús
Előkészítési idő 20 perc
Elkészítési idő 1 óra 10 perc
Teljes idő 1 óra 30 perc

Hozzávalók

  • 1 nagy karaj
  • 2 különböző töltelék (ízlés szerint, pl. gombás és spenótos)
  • bacon szeletek
  • só, bors, fokhagyma

Elkészítés

  • A karajt középen két ponton bevágjuk, hogy egy "falat" hozzunk létre a két oldal között.
  • A két oldalt bevagdossuk és szélesre kiterítjük.
  • A két kiterített oldalt megtöltjük a választott töltelékekkel.
  • A húst felgöngyöljük, majd az egészet baconbe tekerjük.
  • Fóliával lefedve 180 fokon sütjük 1 óráig.
  • Majd 220 fokon felső sütéssel rápirítunk